BİNGÖL GÜNCEL TV – Uydunun düşmesi durumunda herhangi birine zarar verme ihtimali 2 bin 467’de bir olarak hesaplandı. Savunma Bakanlığı ise, uydunun Dünya’ya düşme zamanının belirsiz olduğunu ve bu durumun uydunun bugün öğleden sonra veya Cuma sabahı düşebileceği anlamına geldiğini açıkladı.
RHESSI, 2002 yılında alçak Dünya yörüngesine fırlatıldı ve güneş patlamaları ve koronal kütle fırlatmalarını gözlemlemek için kullanıldı. Ancak 2018’de meydana gelen iletişim hataları nedeniyle kullanımdan kaldırıldı. NASA, uydunun atmosfere girişte çoğunlukla parçalanacağını tahmin etse de, bazı bileşenlerin yere düşebileceği düşünülüyor.
BİNGÖL HABERLERİ
1 gün önceBİNGÖL HABERLERİ
17 gün önceBİNGÖL HABERLERİ
25 gün önceBİNGÖL HABERLERİ
28 Kasım 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.