İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, örgütlü olarak kendilerini telefonda Hâkim, Savcı, Polis ve Askeri personel gibi unvanlar kullanarak 150 kişiyi dolandıran 9 kişi gözaltına alındı.
Bingöl İli Solhan İlçe Merkezli, Şanlıurfa Merkez ve Akçakale ilçelerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonla gözaltına alınan 9 şüpheliden 8’i, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Bingöl Kapalı Cezaevine gönderildi. 1 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Şüphelilerin, çeşitli bahanelerle vatandaşları banka, PTT şubeleri ve ATM cihazlarına yönlendirerek verdikleri hesap numaralarına para yatırmalarını sağlayıp haksız kazanç elde ettiği tespit edildiği belirtildi.
YEREL HABERLER
6 saat önceİLÇE HABERLERİ
6 gün önceGÜNDEM
9 gün önceYEREL HABERLER
10 gün önceYEREL HABERLER
10 gün önceYURT
12 gün önceYEREL HABERLER
14 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.