BİNGÖL GÜNCEL TV – Hükümet Konağı önünde düzenlenen törene Vali Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 49. Komando Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Necdet Durak, İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat kurum müdürleri, askeri erkân, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, gaziler ve şehit yakınları katıldı.
Törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı okunmasının ardından, Atatürk anıtına valilik ve Bingöl Belediyesi tarafından çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından tören sona erdi.
BİNGÖL HABERLERİ
4 gün önceBİNGÖL HABERLERİ
6 gün önceGÜNDEM
7 gün önceBİNGÖL HABERLERİ
7 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.