İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından hayata geçirilen “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi kapsamında, Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kentteki alışveriş merkezinin önünde stant kuruldu. Kurulan stantta emniyet görevlileri, madde kullanımı ile mücadelede annenin önemi, madde kullanımı ile mücadelede ailelerin neler yapabilecekleri ve madde kullanan kişilerin belirtileri konusunda vatandaşları bilgilendirdi.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü koordinesinde, Toplum Destekli Polis Müdürlüğü, il sağlık müdürlüğü, Aile sosyal politikalar il müdürlüğü ve Yeşilay İl Başkanlığının katılımıyla madde bağımlılığını önlemek amacıyla stant kuruldu. Alışveriş merkezinde kurulan bağımlılıkla mücadele standını ziyarete gelen vatandaşların soruları cevaplandırılarak çeşitli materyaller dağıtıldı.
GÜNDEM
2 gün önceYURT
3 gün önceYEREL HABERLER
5 gün önceYEREL HABERLER
6 gün önceYEREL HABERLER
8 gün önceİLÇE HABERLERİ
14 gün önceGÜNDEM
17 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.