Bingöl Üniversitesi’nde görevli Yardımcı Doçent Doktor Bilal Bağış, eğitim konusunda farkındalık yaratmak için 39’uncu Vodafone İstanbul Maratonu’nda koşacak. BİN İL DER Derneği adına yarışacak olan Dr. Bağış, Bingöllü gençlerin eğitimine destek olmak için koşacağını söyledi.
Dr. Bilal Bağış, Bingöllü gençlerin eğitimine destek olmak için 39’uncu Vodafone İstanbul Maratonu’nda Bingöllü gençlerin eğitimine destek olmak için koşacak. Dr. Bağış, Bingöl İl Derneği (BİN İL DER) adına yarışacak.
2 YILDIR EĞİTİM İÇİN DESTEK TOPLUYOR
Dr. Bağış, akademik kariyerinin, özel sektördeki danışmanlık ve tecrübelerinin dışında, son dönemde, özellikle de son 2 yıldır düzenli olarak, DarüşşafakaToçev TEV gibi farklı kurumlar adına, yeni nesillerin eğitimi için koşuyor ve destek topluyor. Özellikle de eğitim faaliyetlerine destek toplamaya çalışıyor.
Dr. Bağış, geçen yıl da bir başka Bingöl STK’sı, BİNDAV adına koşmuştu. Dr. Bağış, bu vesile ile hem deşarj olduğunu, hem başkalarının hayatlarına dokunmaya çalıştığını söylüyor.
Eğitime destek olmak isteyenler, BİN İL DER’e ait 0020 6000 8602 0405 7900 01 IBAN numaralı banka hesabına “Bingöllü Gençlerin Eğitimi İçin Koşuyoruz” açıklaması ile yardımcı olabiliyor.
GÜNDEM
1 gün önceYURT
3 gün önceYEREL HABERLER
5 gün önceYEREL HABERLER
6 gün önceYEREL HABERLER
8 gün önceİLÇE HABERLERİ
14 gün önceGÜNDEM
17 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.