BİNGÖL GÜNCEL TV- Bingöl’ün kırsal bölgelerinde karla mücadele çalışmaları İl Özel İdaresi ve kaymakamlıklar koordinesinde sürüyor. Kar yağışının etkisini sürdürdüğü Yedisu ilçesinde de kaymakamlık tarafından paylaşılan bir fotoğraf, kışın ne kadar zor ve çetin geçtiğinin ispatı oldu.
Karla mücadelenin devam ettiği bildiren Yedisu Kaymakamlığı, “Bölgemizde yaşanan yoğun kar yağışının ardından köy grup yollarının ardından ekiplerimiz mezra yollarını da açmaya başladı. Görevi başındaki tüm personelimize teşekkür ediyoruz. Fotoğraf Kaşıklı Köyü Yukarı Mezra” notuyla paylaşım yaptı.
YEREL HABERLER
5 saat önceİLÇE HABERLERİ
6 gün önceGÜNDEM
9 gün önceYEREL HABERLER
10 gün önceYEREL HABERLER
10 gün önceYURT
12 gün önceYEREL HABERLER
14 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.