Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ‘Uluslararası Alanda Kuzey Kıbrıs’ın Yanındayız’
433 okunma

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ‘Uluslararası Alanda Kuzey Kıbrıs’ın Yanındayız’

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 40. yıl dönümü resepsiyonunda egemenliğe vurgu yaptı. Uluslararası alanda adil bir temsil için çaba sarf ettiklerini belirten Yılmaz, Başkan Töre'ye teşekkür ederek Kıbrıs Türkü kardeşlerinin Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

ABONE OL
Kasım 15, 2023 15:15
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ‘Uluslararası Alanda Kuzey Kıbrıs’ın Yanındayız’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BİNGÖL GÜNCEL TV – Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 40. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre’nin ev sahipliğinde düzenlenen resepsiyona katıldı.

Yılmaz, Kuzey Kıbrıs’ın egemen, eşit bir devlet olarak uluslararası alanda yer alması için çaba sarf ettiklerini belirterek, uluslararası hukuka uygun, ahlaki ve vicdani değerlere uygun hareket edeceklerini vurguladı. Misafirperverlikleri için Başkan Töre’ye teşekkür eden Yılmaz, Kıbrıs Türkü kardeşlerinin 15 Kasım Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. [BGHA]

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.