NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg bugün yaptığı açıklamada İsveç ve Finlandiya’nın NATO’ya katılım sürecine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
NATO’daki fikir ayrılıklarına çözüm bulunabileceğine dikkat çeken Stoltenberg “NATO’da anlaşmazlık olması yeni değil, sorunlar çözülür.” dedi.
‘TÜRKİYE’NİN GÜVENLİK ENDİŞELERİ GİDERİLMELİ’
Türkiye’nin konuya ilişkin endişelerinin giderilmesi gerektiğini vurgulayan NATO Genel Sekreteri “Türk yetkililerle iletişim halindeyiz. Türkiye gibi önemli bir müttefikimizin güvenlik endişelerini gidermeliyiz” dedi.
Stoltenberg konuşmasında İsveç ve Finlandiya’nın NATO’ya katılması için hızlı bir karar çıkması gerektiğini de vurguladı.
YEREL HABERLER
5 saat önceİLÇE HABERLERİ
6 gün önceGÜNDEM
9 gün önceYEREL HABERLER
10 gün önceYEREL HABERLER
10 gün önceYURT
12 gün önceYEREL HABERLER
14 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.