Bingöl Tüm engelliler başkan vekili Muhammet Tokuş, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, engelli vatandaşları toplumsal yaşama katacak, istihdama kazandıracak proje ve çalışmaların yanında olduklarını söyledi.
Herkesin bir engelli adayı olduğunu hatırlatan Tokuş, ”Engelli vatandaşlarımızın başta eğitim ve istihdam olmak üzere, sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikler gibi hayatın her alanına aktif katılımları, günlük yaşamda her türlü fırsattan eşit faydalanmalarının önündeki engellerin ortadan kaldırılması için, Tüm engelliler derneği olarak elimizdeki bütün imkânları kullanmaya hazırız. ” dedi.
Mesajında engelli vatandaşların sorunlarının gündeme gelmesi, kamuoyu oluşması açısından Dünya Engelliler Günü’nün önem taşıdığına işaret eden Tokuş, ”Engelli Vatandaşlarımızın, toplumun gerçeği ve vazgeçilemez bireyleridir. Bu anlamda, engelli insanlarımızı gündelik hayatın, eğitimin, istihdamın ve kültürel sosyal yaşamın içine katan proje ve etkinlikleri her zaman desteklemeye varız. ”diye konuştu.
YEREL HABERLER
5 saat önceİLÇE HABERLERİ
6 gün önceGÜNDEM
9 gün önceYEREL HABERLER
10 gün önceYEREL HABERLER
10 gün önceYURT
12 gün önceYEREL HABERLER
14 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.