

ALİ OSMAN ARLI / BİNGÖL GÜNCEL TV - Bu haftanın öne çıkan bölümleri arasında, dünyaca ünlü futbolcu Ronaldinho’nun katıldığı Kıbrıs’taki renkli ödül gecesinden özel görüntüler yer alacak. Ayrıca, Murat Boz’un Kıbrıs’taki sahnesinden en güzel şarkılar ve sanatçının dikkat çeken açıklamaları izleyicilerle buluşacak.
Derya Uluğ, programda yaptığı çok özel itiraflarla dikkat çekerken, Demet Akalın’ın “yaşlılık” itirafı da çok konuşulacak. Öte yandan, Mahsun Kırmızıgül’ün İzmir’de verdiği muhteşem konser ve Mabel Matiz’in Harbiye konserlerinden unutulmaz anlar da ekrana taşınacak.
Müzik dünyasının genç ve yetenekli isimlerinden Can Toğrulca, Sıla ile yaptığı düetle zirveye tırmanmıştı. Toğrulca, programda yaptığı çok özel açıklamalarla gündeme damga vuracak. Ayrıca, programın Antalya’da renkli bir sohbet gerçekleştirdiği Ayçam da izleyicilere keyifli anlar yaşatacak.
"50 Fifty", 12 Eylül Perşembe günü saat 20:00’de Dream Türk ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Kaçıranlar için tekrarları ise Cumartesi 16:00 ve Pazar 13:00’de yayınlanacak. Müzik dünyasından en yeni çalışmalar ve çok daha fazlası bu programda! [BGHA]
[ilgiliMakale icerik_id="23448"]
