BİNGÖL GÜNCEL TV / ALİ OSMAN ARLI – İSTANBUL – 300 kişilik dev bir cast ekibinin sahne aldığı çekimler, Merter’de gerçekleşti..
Klipte anlatılmaya çalışan tema için yönetmen Çamur Adam; duygularını şöyle dile getiriyor; yorgun evrenimizin bizden sıkılmaya başladığını; zaman zaman da bu durumu ruhumuza salgıladığını düşündüğüm için hissettiklerimi harmanlayıp, yaşadığımız dönemin insan topluluğunu klibimizde göstermeye çalıştım.
Günümüz dünyasında birbirimize artık daha çok ihtiyacımız olduğunu, bunun sadece iki romantik aşıkla sınırlı olmayıp, herkesin herkese lazım olduğunu ancak sevginin bizi kurtarabileceğini anlatmaya çalıştım…”
“Bana Sen Lazımsın” isimli şarkının yeni versiyonu ve farklı klibi 16 Aralık’ta gösterimde…
GÜNDEM
8 saat önceGÜNDEM
8 saat önceBİNGÖL
9 saat önceEKONOMİ
2 gün önceBİNGÖL
2 gün önceBİNGÖL
2 gün önceBİNGÖL
2 gün öncewww.bingolguncel.tv / Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.