

BİNGÖL GÜNCEL TV / SPOR SERVİSİ - Ligin zirvesinde yer alan Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş, şampiyonluk yarışında birbirlerine adeta nefes aldırmıyor. Üç büyüklerin son haftalarda sergilediği performans, futbolseverlere büyük heyecan yaşatıyor.
Galatasaray’dan Kritik Galibiyet
Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Alanyaspor’u 2-1 mağlup ederek önemli bir 3 puan aldı. Maçta Icardi’nin attığı iki gol sarı-kırmızılılara zaferi getirirken, takımın teknik direktörü Okan Buruk, "Şampiyonluk yolunda her galibiyetin önemi büyük. Oyuncularımı kutluyorum," dedi. Bu galibiyetle Galatasaray, liderliğini sürdürmeye devam etti.
Fenerbahçe Derbide Fark Yaptı
Fenerbahçe ise Kadıköy'de oynanan derbi mücadelesinde Trabzonspor'u 3-0'lık net bir skorla geçerek, hem moral kazandı hem de şampiyonluk iddiasını güçlendirdi. Özellikle Arda Güler’in müthiş performansı ve attığı gol, taraftarları mest etti. Maç sonrası konuşan teknik direktör İsmail Kartal, "Oyuncularım sahada istenileni verdi. Şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet aldık," dedi.
Beşiktaş’tan Son Dakika Golü
Beşiktaş, evinde ağırladığı Adana Demirspor’u son dakikada bulduğu golle 2-1 yenerek yarışa tutundu. Siyah-beyazlılar, bu galibiyetle puan tablosunda üst sıralara tırmanmaya devam ederken, teknik direktör Şenol Güneş maç sonrası, "Takımım asla pes etmiyor, sonuna kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz," ifadelerini kullandı. [BGHA]
[ilgiliMakale icerik_id="24012"]
