AK Parti Heyeti Bingöl Üniversitesi’nde!

AK Parti Çevre ve Şehircilik Politikaları Başkan Yardımcısı Mustafa Kenan Yılmaz ve Enerji Verimliliği ve Çevre Dairesi Başkanı Bilal Düzgün, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik’i ziyaret ederek üniversitenin çevre politikaları ve sürdürülebilirlik alanındaki çalışmaları hakkında bilgi aldı.

featured
AK Parti Heyeti Bingöl Üniversitesi’nde! Haberi sesli dinleyebilirsiniz
00:00 --:--

AK Parti Çevre ve Şehircilik Politikaları Başkan Yardımcısı Mustafa Kenan Yılmaz ve Enerji Verimliliği ve Çevre Dairesi Başkanı Bilal Düzgün, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik’i makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, üniversitenin şehircilik, çevre politikaları, enerji verimliliği ve sürdürülebilirlik alanlarındaki çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik, Bingöl Üniversitesi’nin şehirle bütünleşen projelere ve çevresel duyarlılığa verdiği önemi vurguladı. Ayrıca, yürütülen bilimsel çalışmalar ve gelecekteki hedefleri hakkında konuklarına bilgi sundu.

Prof. Dr. Çelik, yeni nesil üniversite vizyonu çerçevesinde üniversiteye yapılan katkıları da aktardı. Ziyarette, enerji, deprem, akıllı şehirler ve jeopark konularının Bingöl’e olan katkıları üzerinde duruldu.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileriyle sona erdi.

AK Parti Heyeti Bingöl Üniversitesi’nde!
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter