Bingöl İtfaiye Ekibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüllendirildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerin ardından bölgede yürütülen çalışmalar nedeniyle Bingöl itfaiye ekibine Devlet Üstün Fedakarlık Madalyası ve Nişanı verildi.

Bingöl İtfaiye Ekibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüllendirildi Haberi sesli dinleyebilirsiniz
00:00 --:--

BİNGÖL GÜNCEL TV – Deprem bölgelerinde arama kurtarma faaliyeti yapan 218’i Türk, 116’sı yabancı 334 kişi Devlet Üstün Fedakarlık Madalyası ve Nişanı tevcihine layık görüldü.

Tören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında katılımı ile Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Törene Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nden ekip şefi Ahmet Varol katıldı.

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerde fedakarlık gösteren yerli ve yabancı arama kurtarma ekipleriyle Devlet Üstün Fedakarlık Madalyası Tevcih Töreni vesilesiyle bir araya gelindiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, davete icabet ederek, salonda hazır bulunanların büyük bir mutluluk yaşattığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasının ardından madalya ve berat takdim törenine geçildi. Deprem bölgelerinde arama kurtarma faaliyeti yapan 218’i Türk, 116’sı yabancı 334 kişi Devlet Üstün Fedakarlık Madalyası ve Nişanı tevcihine layık görüldü.

Bingöl İtfaiye Ekibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüllendirildi
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.