

BİNGÖL GÜNCEL TV - Cemiyet Başkanı Mahmud Arda, Başkan Yardımcısı Ömer Şanlı ve Cemiyet Sekreteri Ali Yıldırım tarafından karşılanan Vali Usta, ziyaretin ardından çeşitli açıklamalarda bulundu.
Güncel Konular ve Gelecek Projeleri Konuşuldu
Vali Usta, ziyaret sırasında Bingöl Gazeteciler Cemiyeti’nin çalışmaları, gazetecilik mesleğinin zorlukları ve geleceğe yönelik projeleri hakkında bilgi aldı. Gazetecilerle kent gündemi, hayvancılık, turizm, deprem, konut stoku, işsizlik ve sağlık sorunları gibi konularda sıcak ve samimi bir ortamda sohbet etti. Ayrıca, kentte yapılması planlanan iş ve projelerle ilgili de fikir alışverişinde bulunuldu.
Sıcak Karşılama ve Teşekkürler
Vali Usta, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Gazeteciler Cemiyeti’ne uzun zamandır planladığımız ziyareti gerçekleştirdim. Cemiyet Başkanımız Mahmud Arda, Sekreter Ali Yıldırım ve Yazı İşleri Müdürü Ömer Şanlı ile yaptığımız görüşmede, yapıcı öneri ve eleştirileri aldık. Sıcak ve samimi ev sahipliği için teşekkür ederim,” dedi. [BGHA]
[ilgiliMakale icerik_id="23055"]
