Bingöl’de 3.1 Büyüklüğünde Deprem
322 okunma

Bingöl’de 3.1 Büyüklüğünde Deprem

Bingöl’ün Genç ilçesi Direkli bölgesinde sabah saatlerinde meydana gelen 3.1 büyüklüğündeki deprem, bölgede kısa süreli panik ve korkuya yol açtı.

ABONE OL
Ekim 10, 2024 16:43
Bingöl’de 3.1 Büyüklüğünde Deprem
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BİNGÖL GÜNCEL TV – Genç ilçesi Direkli bölgesinde sabah saatlerinde meydana gelen 3.1 büyüklüğündeki deprem, bölgede kısa süreli panik ve korkuya yol açtı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nden alınan bilgilere göre, deprem bugün saat 06.37’de, yerin 10.3 kilometre derinliğinde kaydedildi.

Genç-Direkli merkezli sarsıntı, Bingöl ve çevresinde geniş bir alanda hissedildi. Deprem sonrası can veya mal kaybı bildirilmedi ancak bölge halkı yaşanan sarsıntının ardından tedirginlik yaşadı. [BGHA]

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

www.bingolguncel.tv / Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.