1. Haberler
  2. BİNGÖL
  3. Bingöl’de Kadınlara KADES uygulaması tanıtıldı

Bingöl’de Kadınlara KADES uygulaması tanıtıldı

Bingöl Jandarması, Merkez ve Kiğı ilçelerinde bulunan fabrikalarda çalışan vatandaşlara KADES uygulamasının tanıtımını gerçekleştirdi.

BİNGÖL GÜNCEL TV – İl Jandarma komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliğince Merkez ve Kiğı ilçelerinde bulunan fabrikalarda çalışan vatandaşlara KADES uygulamasının tanıtımını gerçekleştirdi.

Aile içi şiddetle mücadele ve çocuk kısım amirliği tarafından gerçekleştirilen bilgilendirme etkinliğinde, toplamda 525 çalışana 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesine Dair kanun hakkında bilgilendirme yaparak, KADES uygulaması tanıttı. Jandarma personelleri tarafından 390 kadın vatandaşın telefonlarına uygulama yüklendi.

[ilgiliMakale icerik_id=”7913″]

Bingöl’de Kadınlara KADES uygulaması tanıtıldı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Bingöl Güncel TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!