BİNGÖL GÜNCEL TV – 1991-2002 yılları arasında Anavatan Partisi Aydın Milletvekilliği, 1999-2000 yılları arasında TBMM Anayasa ve Dışişleri Komisyonu Asli Üyesi ve 1999-2001 arasında da Devlet Bakanlığı görevi 2001-2002 yılları arasında da TBMM Başkan Vekilliği görevini yürüten Yüksel Yalova, Bingöl Belediyesini ziyaret etti.
Bingöl’de Tüm Bürokratlar ve İş İnsanları Konfederasyonu (TÜMBİKON) ve Zikte Bölgesi Sürdürülebilir Kalkınma Platformu (Zikte SÜRKAP) ortaklığıyla Bingöl Üniversitesinde düzenlenen tarım ve hayvancılık konulu çalıştayına katılan Prof. Dr. Yüksel Yalova, Bingöl’de temaslarını sürdürdü. Yalova, Bingöl Belediyesini ziyaret etti.
Yalova ve beraberindeki heyet Bingöl Belediye Başkan Vekili Sait Kolak’ı ziyaret etti.
BİNGÖL
5 gün önceBİNGÖL
6 gün önceBİNGÖL
14 gün önceBİNGÖL
14 gün önceGÜNDEM
18 gün önceGÜNDEM
18 gün önceBÖLGE HABERLERİ
19 gün öncewww.bingolguncel.tv / Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.