1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Fatma Şahin’den Kocaeli Teşkilatı’na Ziyaret: Gençlik Projeleri Masaya Yatırıldı

Fatma Şahin’den Kocaeli Teşkilatı’na Ziyaret: Gençlik Projeleri Masaya Yatırıldı

Türkiye Gelişim ve Gençlik Vakfı Mütevelli Başkanı Fatma Şahin, vakfın Kocaeli İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Ziyarette, gençliğe yönelik yürütülen projeler ve gelecek döneme ilişkin yol haritası ele alındı.

featured

Türkiye Gelişim ve Gençlik Vakfı Mütevelli Başkanı Fatma Şahin, yerel düzeydeki çalışmaları incelemek ve teşkilatla istişarelerde bulunmak üzere Kocaeli’ye geldi. Kocaeli İl Başkanı Murat Bozkurt’un ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya, il yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

GENÇLİK VE EĞİTİM ODAKLI PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantıda, vakfın Kocaeli genelinde yürüttüğü sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetleri detaylı bir şekilde değerlendirildi. Özellikle gençlerin kişisel gelişimine katkı sunacak yeni projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunulurken, mevcut faaliyetlerin etki alanının genişletilmesi kararlaştırıldı. Projelerin daha geniş kitlelere ulaştırılması noktasında teşkilat yapısının önemi vurgulandı.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Samimi bir atmosferde geçen ziyarette konuşan Fatma Şahin, Kocaeli teşkilatının dinamizminden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dayanışma ve birlik mesajları verdi. Şahin, gençliğe hizmet etmenin vakfın temel vizyonu olduğunu hatırlatarak, özverili çalışmalarından dolayı Kocaeli İl Başkanı Murat Bozkurt ve ekibine teşekkür etti.

Ziyaret, karşılıklı başarı temennileri ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

 

Fatma Şahin’den Kocaeli Teşkilatı’na Ziyaret: Gençlik Projeleri Masaya Yatırıldı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Akşam Kapanışı 6 Ağustos 2026 akşam Haber Bülteni
Giriş Yap

Bingöl Güncel TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!