766 okunma

Geliri 14 Bin Liranın Altında Olanlar TOKİ’ye Başvurabilecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İstanbul'da geliri 16 bin, diğer illerde 14 bin liranın altında olanlar TOKİ'ye başvurabilecek, 240 aya kadar vade imkanı olacak." dedi.

ABONE OL
Ağustos 24, 2022 22:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni sosyal konut projesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Bakan Kurum, hayata geçirilmesi planlanan sosyal konut projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bakan Kurum, “İstanbul’da geliri 16 bin, diğer illerde ise 14 bin liranın altında olanlar ev sahibi olabilmek için TOKİ’ye başvurabilecek. 240 aya kadar da vade imkanı olacak. 30 yaş altı gençlere yaklaşık yüzde 20 kontenjan ayrılacak. Yaş skalası ve bir oran belirleyeceğiz. Diyelim ki konut projesine giremediniz, arsaya başvurup kendi evinizi de yapabileceksiniz. Yeni evliler diye bir kategori olmayacak, onlardan kastımız gençler.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

www.bingolguncel.tv / Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.