Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Osman Osmanağaoğlu, Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar, Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısarı ve Genç İlçe Başkanı Mehmet Çatkın ile birlikte ilçede devam eden çalışmaları inceledi.
İlçenin gelişmekte olan bölgeleri arasında yer alan 15 Temmuz Caddesi’nde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Osmanağaoğlu ve beraberindeki heyet, yürütülen altyapı ve yol düzenlemelerini yerinde takip etti.
Çalışmalar kapsamında caddenin ulaşım kapasitesinin artırılması amacıyla yol genişletme işlemleri gerçekleştirilirken, yağmur suyu ile kanalizasyon altyapısının da tamamlandığı bildirildi. Altyapı çalışmalarının bitirilmesinin ardından yolun mekanik altyapısının hazırlanarak asfalt kaplama işlemlerine geçilmesi planlanıyor.
Proje kapsamında yalnızca yol düzenlemesi değil, yayaların kullanımına yönelik çalışmaların da yapılacağı belirtildi. Cadde boyunca kaldırım ve yürüyüş alanlarının oluşturulması, aydınlatma sistemlerinin kurulması ve ulaşım güvenliğinin artırılmasına yönelik düzenlemelerle bölgenin ulaşım altyapısının geliştirilmesi hedefleniyor.
Çalışmaları inceleyen Osmanağaoğlu, Belediye Başkanı Tartar, İl Başkanı Hatısarı ve İlçe Başkanı Çatkın, sahada görev yapan belediye ekipleriyle görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldı ve personele kolaylıklar diledi.
AZİZ ÖNAL/BİNGÖL GÜNCEL TV
