İzmir’in Torbalı İlçesinde Kıraathanede Patlama: 4 Ölü, 35 Yaralı
668 okunma

İzmir’in Torbalı İlçesinde Kıraathanede Patlama: 4 Ölü, 35 Yaralı

İzmir'in Torbalı ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Ayrancılar Barış Manço Caddesi'nde bulunan bir kıraathanede sanayi tüpü patladı. İçişleri Bakanlığı, patlamada 35 vatandaşın yaralandığını, 4 vatandaşın ise hayatını kaybettiğini duyurdu.

ABONE OL
Haziran 30, 2024 17:16
İzmir’in Torbalı İlçesinde Kıraathanede Patlama: 4 Ölü, 35 Yaralı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BİNGÖL GÜNCEL TV – Patlamanın sanayi tüpünden kaynaklandığı değerlendiriliyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bugün İzmir Torbalı’daki Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan bir kıraathanede ilk belirlemelere göre sanayi tüpünden kaynaklandığı değerlendirilen bir patlama meydana gelmiştir.

Olay bölgesine; İzmir İl AFAD’dan 2 araç ve 9 personel, İl Sağlık Müdürlüğünden 8 ambulans, 2 UMKE ekibi ve 36 personel sevk edilmiştir. Patlamada maalesef 4 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 35 vatandaşımız da yaralanmıştır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Konuya ilişkin tahkikat devam etmektedir. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir” dedi.

Patlamanın ardından Torbalı Belediyesi de olay yerine intikal ederek bölgedeki ilgili tüm kurumlarla çalışmalara başladı. Patlama çevredeki bazı binalarda da hasara yol açtı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. [BGHA]

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

www.bingolguncel.tv / Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.