1. Haberler
  2. BİNGÖL
  3. “Karadağ, CHP Genel Başkanı Başdanışmanı olarak Bingöl Halkına Teşekkür Etti”

“Karadağ, CHP Genel Başkanı Başdanışmanı olarak Bingöl Halkına Teşekkür Etti”

Mustafa Karadağ, CHP Genel Başkanı Siyasi İşler ve Seçim Propagandası Başdanışmanı olarak atandıktan sonra Bingöl halkına teşekkür etti.

BİNGÖL GÜNCEL TV – Karadağ, 28 Mayıs’ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri öncesinde Bingöl’deki destekleri için teşekkürlerini iletti.

Karadağ, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Cumhuriyet Halk Partisi’nde kısa bir süre önce Genel Başkan Başdanışmanlık görevine atandım. Bu görev, siyasi işler ve seçim propagandası konularını içermektedir. Bu göreve Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun tensipleriyle 18 Mayıs’ta getirildim. Bingöl İl Teşkilatımız, parti tabanımız ve Bingöl kamuoyu, bu göreve atanmamı büyük bir sevinçle karşıladı. Aldığım çok sayıda olumlu geri dönüş beni memnun etti. Sayın Genel Başkanımız, farklı siyasi partileri ve kesimleri bir araya getirme başarısını göstermiştir. Kapsayıcı, barışçıl ve helalleşme söylemini pratikte hayata geçiren bir duruş sergilemektedir. Bingöl halkına, sivil toplum kuruluşlarına, kanaat önderlerimize ve parti seçmenimize çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da Bingöl kamuoyunda gerçekleşecek her türlü olayı takip edeceğimizi ve daha güzel, yaşanabilir bir Türkiye ve Bingöl için çalışacağımızı kimseye şüpheye düşürmeden ifade etmek istiyoruz.”

“Karadağ, CHP Genel Başkanı Başdanışmanı olarak Bingöl Halkına Teşekkür Etti”
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Bingöl Güncel TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!