1. Haberler
  2. BÖLGE
  3. Karayolları Bölge Müdürlüğü’nde Görev Değişimi

Karayolları Bölge Müdürlüğü’nde Görev Değişimi

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan son kararnameyle bölge müdürlüklerinde görev değişimi yapıldı. Elazığ Karayolları 8. Bölge Müdürü Yusuf Güneş, Bursa 14. Bölge Müdürlüğü’ne atanırken; Elazığ’daki boşalan koltuğa ise İzmir 2. Bölge Müdür Yardımcısı Suat Cüre getirildi.

featured

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), ulaşım ağındaki projelerin etkinliğini artırmak amacıyla stratejik bir atama kararnamesi yayımladı. Bu kapsamda, bir süredir Elazığ merkezli 8. Bölge Müdürlüğü görevini yürüten Yusuf Güneş, Bursa 14. Bölge Müdürü olarak yeni görevine atandı. Güneş’ten boşalan makama ise Karayolları İzmir 2. Bölge Müdür Yardımcısı Suat Cüre’nin ataması gerçekleştirildi.

Uzun yıllar kurum bünyesinde saha ve yönetim kademelerinde görev yapan Suat Cüre, son olarak İzmir’de yürüttüğü bölge müdür yardımcılığı görevinin ardından Elazığ’a terfi etti. Yol yapımı, bakım çalışmaları ve bölge yönetimi konularında derin tecrübesi bulunan Cüre, yeni görevinde oldukça geniş bir ulaşım ağından sorumlu olacak.

5 İLİN ULAŞIMINDAN SORUMLU OLACAK

Elazığ 8. Bölge Müdürü olarak göreve başlayan Suat Cüre; Elazığ başta olmak üzere Malatya, Tunceli, Bingöl ve Adıyaman illerini kapsayan stratejik güzergahlardan sorumlu olacak. Yeni dönemde özellikle bölgedeki dev tünel ve köprü projelerinin tamamlanması, kışla mücadele çalışmalarının koordinasyonu ve ulaşım güvenliğinin artırılmasına yönelik projelerin Cüre’nin öncelikli gündem maddeleri arasında yer alması bekleniyor.

Karayolları Bölge Müdürlüğü’nde Görev Değişimi
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Akşam Kapanışı 6 Ağustos 2026 akşam Haber Bülteni
Giriş Yap

Bingöl Güncel TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!