Ortak Gelecek İçin Önemli Buluşma

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından Ankara’da gerçekleştirilen “Ortak Gelecekte Biriz” kampanyasının tanıtım programında, Türkiye’nin birlik, beraberlik ve ortak hedefleri ele alındı. Programa Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik de katılım sağladı.

featured
Haberi sesli dinleyebilirsiniz 00:00 / --:--

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının ev sahipliğinde düzenlenen “Ortak Gelecekte Biriz” İletişim Kampanyası Lansmanı, 5 Kasım 2026 tarihinde Ankara’da gerçekleştirildi. TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un da katıldığı programda, kamu kurumları ve üniversitelerin temsilcileri bir araya geldi.

İletişim Başkanlığı Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Burhanettin Duran, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, Üniversitenin Kurumsal İletişim Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Ferhat Korkmazcan ile çok sayıda akademisyen ve davetli katıldı.

Programın açılışında konuşan İletişim Başkanı Prof. Dr. Burhanettin Duran’ın ardından TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş katılımcılara hitap etti.

Lansmanda, Türkiye’nin ortak geleceğine yönelik hedefler, toplumsal dayanışma ve birliktelik anlayışının güçlendirilmesi konuları gündeme geldi. “Ortak Gelecekte Biriz” sloganıyla yürütülen kampanyanın, ortak değerler etrafında toplumsal bütünleşmeye katkı sunması hedefleniyor.

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik’in de yer aldığı program, kamu yönetimi, akademi ve iletişim alanlarından temsilcilerin katılımıyla gerçekleştirilen değerlendirmelerin ardından sona erdi.

AZİZ ÖNAL/BİNGÖL GÜNCEL TV 

 

Ortak Gelecek İçin Önemli Buluşma

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter