
ALİ OSMAN ARLI / BİNGÖL GÜNCEL TV - Beylerbeyi The Life adlı mekanda sahneye çıkan Sezgin Çınar’ı izlemeye gelenler arasında usta sanatçı Selçuk Ural da yer aldı. Sahneden önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ural, Sezgin Çınar’a verdiği desteği ve Türk müziği hakkındaki görüşlerini dile getirdi.
Sezgin Çınar’a Destek: "Evlat Gibi Görüyorum"
Selçuk Ural, "Benim en kötü günlerimde yanımda olan, evlat olarak gördüğüm Sezgin Çınar'ı dinlemeye ve ona destek vermeye geldim. Sözü ve müziği bana ait olan 'Çak Çak' adlı şarkımı ona hediye ettim" dedi.
"Türk Müziği Kötü Bir Dönemden Geçiyor"
Son dönemde Türk müziğinin gidişatını eleştiren Ural, "Yeni nesil üretmiyor, her şeyi çok çabuk tüketiyor. Türk müziği de kötü bir dönemden geçiyor. Arabesk müziğe dönüş var ama yeni şarkılar üretilmiyor," ifadelerini kullandı.
Hakan Ural Hakkında Sert Sözler
Oğlu Hakan Ural hakkında sorulan soruya sert yanıt veren Selçuk Ural, "Benim öyle bir evladım yok. 'Cumhurbaşkanım izin versin, İsrail'e gidip savaşırım' demiş; onun babası belli. Ayrıca İbrahim Tatlıses'in çocukları miras kavgası yapabilir, bu onların aile sorunu. Benim bir ailem olmadığı için kafam rahat; biricik kızım var, bir de Sezgin Çınar oğlum var," dedi.
Sahneye Çıktı, Hayranlarını Kırmadı
Yoğun istek üzerine sahneye çıkan Selçuk Ural, Sezgin Çınar ile birlikte "Kum Gibi" şarkısını seslendirerek hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. [BGHA]
[ilgiliMakale icerik_id="22909"]
