1. Haberler
  2. BİNGÖL
  3. KİĞI HABERLERİ
  4. Serinlemek İçin Girdiği Çay Sonu Oldu

Serinlemek İçin Girdiği Çay Sonu Oldu

Bingöl'ün Kiğı ilçesinde serinlemek için girdiği Peri Çayı'nda akıntıya kapılan 15 yaşındaki Ali Kemal Övet, boğularak hayatını kaybetti.

featured

Olay, Kiğı ilçesine bağlı Peri Çayı’nın Maden Ocağı mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ailesi ve yakınlarıyla birlikte bölgeye giden Ali Kemal Övet (15), serinlemek amacıyla çaya girdi. Bir süre sonra akıntıya kapılarak gözden kaybolan çocuk için çevrede bulunan vatandaşlar arama çalışması başlattı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yürüttüğü çalışmalar sonucu sudan çıkarılan Ali Kemal Övet’in yaşamını yitirdiği belirlendi.

Kiğı Fuat Dağistanlı Çok Programlı Lisesi öğrencisi olduğu öğrenilen Övet’in vefatı, ailesi, yakınları ve ilçe halkını yasa boğdu.

Ali Kemal Övet’in cenazesinin, 11 Temmuz Cumartesi günü Kiğı Cemevi’nde düzenlenecek törenin ardından ilçe merkezindeki aile kabristanında toprağa verileceği öğrenildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Serinlemek İçin Girdiği Çay Sonu Oldu
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Bingöl Güncel TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!