

BİNGÖL GÜNCEL TV - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla Bingöl'de AK Parti İl Başkanı olarak atanan Yılmaz Seven, Bingöl'de coşkuyla karşılandı. Bingöl Havalimanı'nda kalabalık tarafından karşılanan AK Parti İl Başkanı Yedi, ardından AK Parti İl Binası önünde toplanan kalabalığa hitap etti. Orada bulunan herkesin bir sevinç duygusu paylaştığını ve bu sevinci insanlarla paylaşmak istediğini belirtti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Bingöllü hemşeri Cevdet Yılmaz'ın selamlarını iletti. Yaklaşan yerel seçimlere olan bağlılıklarını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'ı destekleme kararlılıklarını vurguladı. Hızla yönetim kadrolarını oluşturacaklarını ve tüm parti teşkilatlarını seferber ederek yerel seçimler için çalışmalara başlayacaklarını vaat etti.
Halka, çabalarında sarsılmayan el, çalınmayan kapı ve dokunulmayan kalp bırakmayacaklarının güvencesini verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a AK Parti il teşkilatının vatandaşların sorunlarına çözüm bulabilecekleri yer olacağının sözünü verdi. Yedisu'dan Yayladere'ye, Kiğı'dan Adaklı'ya, Solhan'dan Karlıova'ya, Genç'ten merkez ilçeye, belde ve köylere adalete hizmet ederek bölge ayrımı gözetmeksizin hizmet vereceklerini vurguladı. Son genel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde emeği geçen önceki başkan Haşim Sağlar'a ve teşkilata teşekkürlerini iletti.
AK Parti milletvekilleri Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata ile birlikte uyum içinde çalışacaklarını ve bölgenin kalkınması için yılmadan hizmet edeceklerini ve çalışacaklarını taahhüt etti. Halkın desteğinden dolayı teşekkür etti ve bu mutlu günlere katılan herkese teşekkürlerini iletti. Yılmaz Seven, konuşmasının ardından parti merkezinde tebrikler aldı.(BGHA)
