

Bingöl Üniversitesi Siyaset Bilimi Kulübü, vizyoner etkinlikleri kapsamında yarın (Pazartesi) saat 16.00’da Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda önemli bir panel gerçekleştirecek. “Bir Mezunun Yol Haritası” başlığıyla düzenlenecek programda, Türk siyasetinin önemli isimlerinden biri olan TBMM Eski Başkanı Bülent Arınç konuşmacı olarak yer alacak.
Hukuk, siyaset ve devlet yönetiminde uzun yıllar görev alan Arınç, panelde mezuniyet aşamasındaki öğrencilere ve gençlere tecrübelerini aktaracak. Arınç’ın, devlet yönetimindeki deneyimlerinden yola çıkarak üniversite gençliğine gelecek planlaması ve kariyer hedefleri konusunda rehberlik etmesi bekleniyor.
Daha önce İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın gibi isimleri ağırlayarak dikkatleri üzerine çeken Siyaset Bilimi Kulübü, Bülent Arınç’ı konuk ederek üniversite bünyesinde düzenlenen en üst düzey devlet adamı buluşmalarından birine imza atmış olacak.

