1. Haberler
  2. BİNGÖL
  3. BAP Komisyonu Yeni Dönemi Değerlendirdi

BAP Komisyonu Yeni Dönemi Değerlendirdi

Bingöl Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Komisyonu tarafından düzenlenen değerlendirme toplantısı, Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik’in başkanlığında Senato Odası’nda gerçekleştirildi.

featured

Toplantıda, üniversite bünyesinde yürütülen bilimsel araştırma projelerinin mevcut durumu kapsamlı şekilde ele alındı. Yeni dönem proje başvuruları, destekleme kriterleri, bütçe planlamaları, proje izleme ve değerlendirme süreçleri ile öncelikli araştırma alanları hakkında ayrıntılı görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca disiplinler arası çalışmaların artırılması ve nitelikli akademik yayın sayısının yükseltilmesine yönelik öneriler masaya yatırıldı.

Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik, bilimsel araştırmaların üniversitenin akademik gelişimi ve ulusal-uluslararası alandaki görünürlüğü açısından stratejik bir öneme sahip olduğunu vurguladı. Proje desteklerinin daha etkin ve verimli kullanılabilmesi için sürdürülebilir ve planlı bir yaklaşımın gerekliliğine dikkat çekti.

Toplantı, komisyon üyelerinin görüş ve önerilerinin alınması ile birlikte gelecek döneme yönelik planlamaların değerlendirilmesinin ardından sona erdi.

BAP Komisyonu Yeni Dönemi Değerlendirdi
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Bingöl Güncel TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!