1. Haberler
  2. BİNGÖL
  3. Belediye Başkanı Erdal Arıkan’ın Yeniden Adaylığı Takdir Topladı

Belediye Başkanı Erdal Arıkan’ın Yeniden Adaylığı Takdir Topladı

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ın 31 Mart seçimlerinde tekrar aday gösterilmesi, gerçekleştirdiği başarılı hizmetlerle halk ve esnaflar tarafından takdirle karşılandı

BİNGÖL GÜNCEL TV – Esnaflık yapan Zeki Atala, Arıkan’ın tekrar aday gösterilmesini “onur ve gurur verici” olarak değerlendirerek genç, dinamik ve hizmet odaklı çalışmalarını takdir etti.

Diğer bir esnaf Cemalettin Kanat, Bingöl için gerçekleştirdiği güzel eserlerle kendini kanıtlayan başarılı bir belediye başkanını tekrar görmekten onur duyduklarını ifade etti.

Esnaflık yapan Şahin Şentürk ise, mevcut belediye başkanı Erdal Arıkan’ın tekrar aday gösterilmesinin sevindirici olduğunu belirterek, Arıkan’ın çalışkan ve dürüst tutumuyla Bingöl halkının beğenisini kazandığını söyledi.

Göreve başladıktan sonra Bingöl Kent Meydanı projesine liderlik eden Arıkan, yol ve kaldırım genişletmeleriyle kente rahat bir nefes aldırdı. Ayrıca, konut projeleriyle ilgilenen Arıkan, TOKİ aracılığıyla hak sahiplerinin evlerini alabilmeleri için dönemin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile görüşerek kentsel dönüşüm sorununu çözdü.

Kentsel Dönüşüm

Belediye Başkanı Erdal Arıkan’ın Yeniden Adaylığı Takdir Topladı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Akşam Kapanışı 6 Ağustos 2026 akşam Haber Bülteni
Giriş Yap

Bingöl Güncel TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!