1. Haberler
  2. BİNGÖL
  3. Bingöl Merkezli Operasyonda 4 Şüpheli Tutuklandı

Bingöl Merkezli Operasyonda 4 Şüpheli Tutuklandı

Bingöl'de, geçen yıl Kahramanmaraş merkezli depremlerde hasar gören araçların şasi ve motor numaralarını değiştirdikleri iddiasıyla gözaltına alınan 21 kişiden 4'ü tutuklandı.

featured
default

BİNGÖL GÜNCEL TV – Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyonda, ağır hasarlı araçların motor ve şasi numaralarının hacizli, çalıntı ve yurt dışından getirilen araçlarla değiştirildiği tespit edildi.

8 Haziran’da Bingöl, Bursa, Muş, Hatay ve Eskişehir’de eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda, 25 şüpheliden 21’i yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 13’ü serbest bırakılırken, 8’i hakim karşısına çıktı. Sulh ceza hakimliğinin kararıyla 4 şüpheli tutuklanırken, diğer 4’ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Üç ay süren teknik ve fiziki takip sonucunda, 12 kentteki 17 aracın şasi ve motor numaralarının değiştirildiği belirlendi. “Change” işlemi yapılan araçlardan 4’ünün gümrük kaçağı, 9’unun çalıntı ve 4’ünün ise hacizli veya yakalama kararı bulunan araçlar olduğu tespit edildi. Operasyonda ayrıca ruhsatsız tabanca, araç satışına ilişkin vekaletnameler ve para alışverişini gösteren dokümanlar ele geçirildi. Gözaltına alınan diğer 4 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor. [BGHA]

[ilgiliMakale icerik_id=”21099″]

Bingöl Merkezli Operasyonda 4 Şüpheli Tutuklandı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Bingöl Güncel TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.