1. Haberler
  2. BİNGÖL
  3. Bingöl’de Sağanak ve Fırtına Zarara Yol Açtı: Seralar Zarar Gördü

Bingöl’de Sağanak ve Fırtına Zarara Yol Açtı: Seralar Zarar Gördü

featured

BİNGÖL GÜNCEL TV – Kent genelinde etkili olan yağışlar, özellikle Şeref Meydanı çevresindeki sera ve tarım arazilerinde hasara yol açtı. Kısa süreli ancak şiddetli esen fırtına, bölgede bulunan seraların yapısal bütünlüğünü olumsuz etkiledi.

Selahattin Çelik’e ait bir dönümlük arazide bulunan seralarda, fırtına nedeniyle sera direklerinin devrildiği, naylon örtülerin ise yırtıldığı bildirildi. Tarım alanında yaşanan bu zarar, çiftçiler açısından maddi kayba neden oldu.

Öte yandan, sağanak yağış nedeniyle kent genelinde bazı bölgelerde su birikintileri oluşurken, vatandaşlar da olumsuz hava koşullarından etkilendi. [BGHA]

[ilgiliMakale icerik_id=”29112″]

Bingöl’de Sağanak ve Fırtına Zarara Yol Açtı: Seralar Zarar Gördü
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Bingöl Güncel TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.