BİNGÖL GÜNCEL TV – Kültür Caddesi’nde Vali Kadir Ekinci ve Belediye Başkanı Erdal Arıkan’ın katılımıyla yapılan etkinlikte, araçları yaya ve okul geçitlerine yaklaşırken yavaşlamak, yayalara durarak ilk geçiş hakkını vermeye dikkati çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla yaya şeridi kırmızıya boyandı.
Öğrenciler Vali Ekinci ile birlikte durdurulan araç şoförlerine yayalara öncelik vermesi yönünde hatırlatmada bulundu.
Vali Ekinci, her yıl yaya güvenliğinin sağlanması çeşitli etkinlikler düzenlendiğini söyledi.
Özellikle şoförleri yayalara karşı saygılı olmaya davet ettiklerini dile getiren Ekinci, yaya ölümlerinin önüne geçilmesinin amaçlandığını belirtti.
Etkinliğe, Vali Yardımcısı Fatih Kaya, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Gökhan Şahin, İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat ve İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel de katıldı.
GÜNDEM
21 gün önceBİNGÖL HABERLERİ
21 gün önceGÜNDEM
24 gün önceBÖLGE HABERLERİ
27 gün önceBİNGÖL HABERLERİ
17 Ocak 2025BÖLGE HABERLERİ
17 Ocak 2025GÜNDEM
17 Ocak 2025www.bingolguncel.tv / Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.