1. Haberler
  2. BİNGÖL
  3. Spor Lisesi Öğrencilerinden Protesto Gösterisi

Spor Lisesi Öğrencilerinden Protesto Gösterisi

Bingöl Spor Lisesinde okuyan öğrenciler, okul çevresinde yeterli güvenlik önlemlerinin alınmaması nedeniyle valilik binası önünde protesto gösterisi yaptı.

BİNGÖL GÜNCEL TV – Sabah saatlerinde Bingöl Valiliği binası önünde bir araya gelen öğrenciler, ‘canımızdan endişe ediyoruz’ diye bağırarak Vali Kadir Ekinci ile görüşmek istedi.

Ekinyolu mevkiinde bulunan spor lisesine dışarıdan gelen kişilerin kızları rahatsız ettiğini, öğretmen ve öğrencilerle kavga ettiğini belirten Bingöl Spor Lisesi öğrencileri, sürekli korkuyla okula gidip gelmekten bıktıklarını ve hayatlarından endişe ettiklerini belirterek, okullarının merkezi bir yere taşınmasını istediler. Yetkililerle görüşmek istediklerini belirten öğrenciler, güvenli ortamda okumak istediklerini belirttiler.

Spor Lisesi Öğrencilerinden Protesto Gösterisi
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter