BİNGÖL GÜNCEL TV – Bingöl’ün Genç ilçesi, Kaymakamlık ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün destekleriyle Yaz Spor Okulları’nın okuduğu açılışı maçı. Açılış törenine Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, daire amirleri, antrenörler, sporcular ve ev sahipleri katıldı.
Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu açılış töreninde yaptığı konuşmada, gençlerin ve gençlerin yaz tatillerini faydalı bir şekilde değerlendirmelerini sağlamak amacıyla çeşitli branşlarda kursun açıldığını belirtti. Yaz Spor Okulları’nda yaklaşık 500 öğrenci rafting, yüzme, jimnastik, tekvando, futbol gibi spor dallarında uzman eğitmenler eşliğinde kurslara katılacağını ve bu branşlarda içererek geliştirerek eğlenceli zaman geçireceklerini ifade etti.
Kaymakam Kaptanoğlu, 2023 Yaz Spor Okulları’nın çocukları ve kullanımları için faydalı olması diledi. Bu verimliliğin amacının gençlerin yaz tatillerini verimli bir şekilde geçirmelerine yardımcı olmak olduğunu vurguladı.