1. Haberler
  2. BÖLGE
  3. Gülistan Doku’nun Ailesi Adliyede: “Adalet Yerini Buldu”

Gülistan Doku’nun Ailesi Adliyede: “Adalet Yerini Buldu”

Tunceli’de uzun süredir kamuoyunun gündeminde yer alan Gülistan Doku dosyasında yeni bir gelişme yaşandı. Gülistan Doku’nun annesi Bedriye Doku ile babası Halit Doku, Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı’na gelerek yetkililerle görüştü.

featured

AZİZ ÖNAL/ TUNCELİ,(DHA)- Gözyaşları içinde adliye binasına giren anne Bedriye Doku, sürece katkı sunan herkese teşekkür ederek, benzer acıların bir daha yaşanmamasını temenni etti. Doku, “Savcının yanına gideceğiz. Adalet Bakanımıza, Sayın Başsavcımıza, hakime, polise, jandarmaya çok teşekkür ederim. Artık kadınlar ölmesin, Gülistan’lar, öğrenciler ölmesin. Jandarmalar, polisler günlerce arama yaptı. O karda, kışta verilen emeğe yazık değil miydi? ‘Teyze, kızın burada yok’ diyorlardı ama ısrarla oraya yönlendirdiler” ifadelerini kullandı.

Baba Halit Doku ise adalete olan güvenini dile getirerek, “Adalet yerini buldu. Adalete inanıyoruz. Adalete güvendiğimiz için bu noktaya gelindi. Herkese teşekkür ederim” dedi. [DHA]

Gülistan Doku’nun Ailesi Adliyede: “Adalet Yerini Buldu”
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter