BIST 100
14.274,02 0,10%
DOLAR
46,6202 0,14%
EURO
53,0953 0,16%
GRAM ALTIN
6.130,13 1,67%
FAİZ
40,33 -0,79%
GÜMÜŞ GRAM
88,74 2,39%
BITCOIN
60.511,00 1,48%
GBP/TRY
61,5761 0,04%
EUR/USD
1,1384 0,12%
BRENT
71,99 -4,34%
ÇEYREK ALTIN
10.022,75 1,67%
Bingöl Açık
Bingöl hava durumu
19 °

Öğrenciler Kampa Katıldı

Bingöl İl Müftülüğü ev sahipliğinde “Yazımda Kardeşlik Var İl Eğitim Kampı” gerçekleştirildi.

Öğrenciler Kampa Katıldı

BİNGÖL GÜNCEL TV - Bingöl İl Müftülüğü tarafından düzenlenen “Yazımda Kardeşlik Var İl Eğitim Kampı”na 27 öğrenci katıldı. Güveçli Köyü Şeyh Ahmet Kur’an Kursu’nda erkeklere yönelik düzenlenen kampa 12 öğrenci katıldı. Ilıcalar Kız Kur’an Kursu’nda gerçekleştirilen kampa ise 15 kız öğrenci katıldı.

İl Müftüsü Mustafa Topal’ın yanı sıra il Müftü Yardımcısı Yunus Bolluk, manevi danışmanlar ve din görevlilerinin gençleri yalnız bırakmadığı kampta çeşitli atölyeler gerçekleştirildi. Öğrencilere dini ve ahlaki değerler eğitimi verilirken sosyal, kültürel ve sportif aktivitelerle kaynaşmaları sağlandı.

Öğrencilerle bir araya gelen Müftü Topal, “Her bir gencimizi önemsiyoruz ve bu açıdan gerçekleştirilen bu etkinlik oldukça değerli. Bu etkinlik kapsamında gençliğinizin en güzel çağını verimli bir şekilde geçirdiniz.  Her birinizi bu vesileyle tebrik ediyor, eğitim hayatınızda başarılar diliyorum. Bu tür güzel aktiviteler, sağlıklı bir şekilde gelişmenize katkı sağlayacak ve zihinlerinizde güzel bir iz bırakacaktır. Bu etkinlik sayesinde edindiğiniz kazanımların sosyal ilişkiler, dini değerleri özümseme bakımından da hayatınızda olumlu yansımaları olacaktır.” dedi. 

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?