1. Haberler
  2. BİNGÖL
  3. Yükümlülerden Ulu Camii’de Ramazan Temizliği

Yükümlülerden Ulu Camii’de Ramazan Temizliği

Bingöl’de Denetimli Serbestlik Müdürlüğü bünyesindeki yükümlüler, Ramazan ayı öncesinde kent merkezindeki Ulu Camii’de kapsamlı temizlik ve çevre düzenlemesi çalışması yaptı.

featured

Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, kamu yararına çalışma yükümlülüğü bulunan bireylerin topluma kazandırılması ve sosyal sorumluluk projelerine dahil edilmesi amacıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Yaklaşan Ramazan ayı dolayısıyla harekete geçen ekipler, kentin simge ibadethanelerinden biri olan Bingöl Ulu Camii’yi mercek altına aldı.

CAMİ ÇEVRESİ RAMAZAN’A HAZIRLANDI

Denetimli serbestlikten faydalanan yükümlüler tarafından gerçekleştirilen çalışmada; cami avlusu, merdivenler ve çevresinde detaylı temizlik yapıldı. Çevre düzenlemesi kapsamında çöpler toplanırken, cami alanı vatandaşların ibadetlerini daha temiz ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirebilmeleri için hazır hale getirildi.

Yükümlülerden Ulu Camii’de Ramazan Temizliği
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter