13,5 Milyon Emekliyi İlgilendiren Düzenleme Onaylandı: Fark Ödemeleri Belli Oldu!

Meclis Genel Kurulu'nda onaylanan düzenleme ile SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşları yüzde 49,25 oranında arttı. Bu önemli gelişmenin ardından, düzenlemenin Resmi Gazete'de yayımlanmasını bekleyen 13,5 milyon emekli için fark ödemeleri ne zaman yapılacak belli oldu.

featured
13,5 Milyon Emekliyi İlgilendiren Düzenleme Onaylandı: Fark Ödemeleri Belli Oldu! Haberi sesli dinleyebilirsiniz
00:00 --:--

BİNGÖL GÜNCEL TV – Cumhurbaşkanı tarafından onay alıp Resmi Gazete’de yayımlandıktan sonra, emeklilere yapılacak fark ödemeleri için süreç başlayacak. Yaklaşık 13,5 milyon SSK ve Bağ-Kur emeklisi, bu düzenleme kapsamında artan maaşlarını bekliyor. Ödemeler, Resmi Gazete’deki yayımlanmanın hemen ardından 1 hafta içinde gerçekleştirilecek. Hak sahiplerinin aylıkları, artan tutarlarla birlikte banka hesaplarına yatırılacak.

Bu adım, emeklilerin mali durumlarına olumlu bir etki yaparak yaşamlarını kolaylaştıracak. Emekliler, artan maaşlarını bekledikleri fark ödemeleriyle birlikte daha güçlü bir mali tablo ile karşılaşacaklar. [BGHA]

13,5 Milyon Emekliyi İlgilendiren Düzenleme Onaylandı: Fark Ödemeleri Belli Oldu!
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter