1. Haberler
  2. BİNGÖL
  3. Bingöl’de Karayolu Trafik Güvenliği toplantısı yapıldı

Bingöl’de Karayolu Trafik Güvenliği toplantısı yapıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun katılımıyla video konferans yöntemiyle düzenlenen “Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı ve Strateji Belgesi” toplantısına, Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta ve kurum müdürleri de katıldı.

featured

Bingöl Valiliği Toplantı Salonu’nda, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun katılımıyla video konferans yöntemiyle “Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı ve Karayolu Trafik Strateji Belgesi” toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya, Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta ve ilgili kurum müdürleri de katıldı. Görüşmede, trafik güvenliğinin artırılması, can kayıplarının azaltılması ve daha güvenli bir ulaşım ağı oluşturulmasına yönelik çalışmalar ele alındı.

Toplantının ardından yapılan açıklamada, trafik güvenliğini güçlendirmek ve kazaları en aza indirmek amacıyla kurumlar arası iş birliğinin sürdürüleceği vurgulandı.

Bingöl’de Karayolu Trafik Güvenliği toplantısı yapıldı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Bingöl Güncel TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!