BİNGÖL GÜNCEL TV – Vatandaşlar, “Bizler Kiğı halkı olarak uzun bir süredir yaşanan sessizliği bozalım istedik. Çünkü sessizliğimizi fırsat bilen yetkililer yaşam alanlarımızı bozmanın dışında bize bir hizmetleri yoktur. Onun için kendi kaderimize el koyalım istedik ve bu kötü gidişe dur diyoruz,” ifadelerini kullandı.
Yaklaşık üç yıldır ilçenin alt ve üst yapısının yetersiz olduğu belirtilirken, kış aylarında yolların çamur ve çukurlarla dolduğu, yaz aylarında ise toz topraktan esnafın kepenk açamaz hale geldiği vurgulandı. Ayrıca, evlerde yıkanan çamaşırların kurutulamadığı ve araç sahiplerinin sürekli oto tamir atölyelerine gitmek zorunda kaldığı ifade edildi.
Vatandaşlar, seçim öncesi alt yapı ve yol yapımı için ödenek geldiği duyumlarını aldıklarını belirterek, yetkililere bu konuda acilen harekete geçmeleri çağrısında bulundu. Aksi halde halkın daha fazla seyirci kalmayacağını belirttiler.
Ayrıca, yıllardır bağ ve bahçelerini sulamak için kullanılan Hark kanalının kapalı olmasından şikayetçi olan vatandaşlar, belediyenin gerekli tedbirleri alarak kanalı açmasını beklediklerini ifade etti. [BGHA]
BİNGÖL
5 gün önceGÜNDEM
8 gün önceBÖLGE HABERLERİ
21 Nisan 2025BİNGÖL
21 Nisan 2025BİNGÖL
21 Nisan 2025BİNGÖL
21 Nisan 2025BİNGÖL
21 Nisan 2025www.bingolguncel.tv / Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.